Kto sa stane Voyo Hráčom mesiaca apríl?

Kto sa stane Voyo Hráčom mesiaca apríl?

Nominovaná je pätica futbalistov, víťaz vzíde z hlasovania odbornej poroty.

Apríl sa v Niké lige niesol v znamení tuhého boja o pozície a počas neho vynikli aj viacerí futbalisti svojimi individuálnymi výkonmi. Päť z nich si vyslúžilo nomináciu v ankete Voyo Hráč mesiaca apríl. 

Víťaz vzíde z hlasovania sedemčlennej odbornej poroty v zložení Ivan Kozák, Stanislav Angelovič, Marek Sapara, Martin Mikulič, Laco Molnár, Andrej Zvolenský a Slávo Jurko. Všetci porotcovia majú možnosť dať päť, tri a jeden bod (1. - 3. miesto) svojim favoritom spomedzi nižšie uvedených nominovaných.

Tigran BARSEGHYAN, stredopoliar ŠK Slovan Bratislava - Arménsky reprezentant opakovane dokazuje, že v tejto sezóne je skutočnou oporou Slovana. V štyroch aprílových stretnutiach vsietil štyri góly, ku ktorým pridal aj asistenciu. Svojmu tímu pomohol k zisku siedmich bodov a vyšvihol sa na čelo poradia ligových strelcov.

Žiga FRELIH, brankár MFK Zemplín Michalovce - Michalovský tím urputne bojuje o udržanie sa v Niké lige a pevný základ mu dáva práve slovinský brankár. V troch zo štyroch duelov vychytal nulu a vytvoril sezónny rekord v počte minút bez inkasovaného gólu - 529.

Tomáš FRÜHWALD, brankár MFK Ružomberok - Mužstvo z Liptova v apríli neprehralo a veľkú zásluhu má na tom 21-ročný brankár. V apríli odchytal tri zápasy, z toho dva s čistým kontom a ani v jednom z nich Ružomberok neprehral. 

Adam MORONG, stredopoliar MFK Skalica - Skaličania v apríli ožili a trikrát zvíťazili. Pre Moronga išlo takisto o vydarený mesiac, keďže na spomínaných výhrach sa podieľal dvoma gólmi. Skóroval do siete Zlatých Moraviec aj Michaloviec. 

Matej TRUSA, útočník FC DAC 1904 Dunajská Streda - Hráči zo Žitného ostrova priamo na ihrisku ukazujú, ako veľmi túžia získať miestenku do pohárovej Európy. V apríli ani raz neprehrali a svojím výkonom sa na tom podieľal aj Trusa. Na víťazstve nad Podbrezovou sa podieľal gólom a asistenciou, do siete Slovana strelil dokonca hetrik!