Niké liga s novými medailami

Niké liga s novými medailami

Aktuálneho víťaza Niké ligy i tímy na druhom či treťom mieste budú zdobiť na krku nové medaily. Tie sa razili v Kremnickej mincovni.

Už v sobotu zdvihnú futbalisti ŠK Slovan Bratislava nad hlavu víťaznú trofej s názvom Esencia hry a budú sa tešiť zo zisku šiesteho titulu v rade a tridsiateho celkovo. Na krku sa im pritom budú blyšťať zbrusu nové medaily, ktoré sa razili v Kremnickej mincovni.   

Dizajn medailí pripomína najemotívnejší moment vo futbale, moment gólu. Moment, keď lopta napne sieť v bráne. Loptu pritom tvoria päťuholníky či šesťuholníky, z ktorých sa skladá i trofej pre majstra Esencia hry.   

„Sme veľmi radi, že majster i ďalšie dva tímy budú mať doma takéto vzácne medaily. Snažíme sa o postupné skvalitňovanie Niké ligy na všetkých úrovniach. Súťaž je hodnotnejšia, zaujímavejšia a sme radi, že tieto atribúty reprezentuje i to, čím budeme dekorovať tých najlepších,“ povedal prezident Únie ligových klubov Ivan Kozák.   

Dekorácia  futbalistov ŠK Slovan Bratislava exkluzívnymi zlatými medailami, prezidentom ÚLK Ivanom Kozákom a generálnym riaditeľom spoločnosti Niké Romanom Bergerom, prebehne po víkendovom zápase s MFK Ružomberok. Otázka, kto bude mať striebro a kto bronz, zostáva stále otvorená a odpoveď dostaneme definitívne v sobotu. Kompletné posledné kolo aktuálnej sezóny Niké ligy je naplánované na sobotu o 17:00 hod., kedy sa odohrá všetkých 6 zápasov naraz.