V sobotu odštartuje piaty ročník Futbalu v meste

V sobotu odštartuje piaty ročník Futbalu v meste

Prvý semifinálový turnaj si mladí futbalisti a mladé futbalistky užijú v Bratislave.

Obľúbený futbalový turnaj sa po roku vracia do ulíc a na námestia slovenských miest. Piaty ročník Futbalu v meste odštartuje už v sobotu 27. apríla na námestí pred bratislavským obchodným centrom Eurovea. Futbalisti aj návštevníci sa môžu i tento rok tešiť na poriadnu futbalovú zábavu, ktorá skvele doplní futbalové súboje na ihrisku!

O bohatý program sa postarajú najmä partneri Futbalu v meste. Vďaka spoločnosti BILLA budú môcť účastníci nabrať nové sily v oddychovej zóne či zasúťažiť si o rôzne ceny. Lovcov autogramov a fotografií poteší autogramiáda osobností, ktorej sa zúčastnia aj hráči ŠK Slovan Bratislava. Za jedným stolom sa stretnú Nino Marcelli, David Strelec a Kevin Wimmer spolu s bývalými futbalistami Samuelom Slovákom a Martinom Mikuličom.   

Svoj stan vo farbách blížiacich sa majstrovstiev Európy bude mať na podujatí mediálny partner TV Markíza, ktorý je exkluzívnym vysielateľom UEFA EURO 2024 na Slovensku. Ak sa chcete naladiť na blížiaci sa šampionát a účinkovanie našich reprezentantov v Nemecku, práve aktivity v tomto stane budú na to ako stvorené.   

K pravej futbalovej atmosfére prispeje aj maľovanie na tvár a freestyle futbalistka Lucia Kevická, ktorá nielenže prevedie nevídané kúsky s loptou, ale záujemcovia si s ňou budú môcť i zasúťažiť v R-Gol Skill Challenge.   

Bratislava je prvou z ôsmich zastávok 5. ročníka Futbalu v meste. Turnaj sa pred Euroveu vráti v auguste, keď sa na jej námestí uskutoční veľkolepé finále. Tímy mladých futbalistov a futbalistiek do 11 rokov majú ešte stále možnosť prebojovať sa naň, registrácia stále prebieha

PROGRAM TURNAJA:    

  • 9:00 – 14:00: Zápasy v základných skupinách
  • 14:00: Slávnostný nástup všetkých tímov 
  • 14:10: Slávnostný výkop turnaja (prezident ÚLK Ivan Kozák a finančný riaditeľ BILLA Tomáš Staňo) 
  • 14:30: Autogramiáda hráčov ŠK Slovan Bratislava (Nino Marcelli, David Strelec, Kevin Wimmer) a bývalých futbalistov (Samuel Slovák a Martin Mikulič) 
  • 15:15: Finále R-Gol Skill Challenge na hlavnej ploche 
  • 15:30 – 16:30: Aktivita influencerov v stane TV Markíza (UEFA EURO 2024) 
  • 15:30 – 17:30: Finálová časť turnaja (vyraďovacie zápasy) 
  • 17:30: Vyhodnotenie turnaja (ocenenie najlepších)