Pred zápasom DAC 1904 - Slovan sa na vás tešíme vo fanzóne

Pred zápasom DAC 1904 - Slovan sa na vás tešíme vo fanzóne

Futbalová zábava pred Zápasom mesiaca začne v Dunajskej Strede už niekoľko hodín pred úvodným výkopom duelu medzi hráčmi DAC 1904 a bratislavského Slovanu.

Podobne ako pred otváracím zápasom sezóny v Košiciach, aj tentoraz vás Niké liga spoločne s titulárnym partnerom, spoločnosťou Niké, pred zápasom správne naladí vo Fanzóne.

V nedeľu 17. septembra na vás od 15:00 h. na námestí za tribúnou B dunajskostredskej MOL Arény čaká zaujímavý program a množstvo futbalových atrakcií. Svoju žonglérske umenie predvedie Peter Herstek, horúce spojenie futbalu a latinskoamerických tancov prinesie Samba show a návštevníci fanzóny budú môcť získať podpis niekdajšieho slávneho útočníka DAC-u Tibora Mičinca. Na miesto zavíta aj rýchlostný kanoista Erik Vlček, ktorý na pódiu ako ambasádor Fondu pre podporu športu absolvuje rozhovor a následne ho prenechá hudobnej kapele Band of streets.

Pre fanúšikov budú takisto pripravené aj rôzne futbalové atrakcie, vďaka ktorým si vyskúšajú silu svojej strely, výskok pri hlavičkovaní, brankársku výzvu či svoje schopnosti s joystickom v ruke v Playstation stánku. Špeciálny náboj dodá týmto atrakciám možnosť vyhrať skvelé ceny od spoločnosti Niké. Malí, ale aj veľkí fanúšikovia sa môžu farebne zladiť s obľúbeným klubom vďaka maľovaniu na tvár a všetkých určite zaujme aj improvizovaný zápas futbalistov na chodúľoch. 

Príďte si užiť futbalové popoludnie do Dunajskej Stredy a fandite naplno svojmu tímu!

Program:

15:30 Freestyle show Petra Hersteka 

16:00 Samba show 

16:05 Freestyle show Petra Hersteka 

16:15 Autogramiáda - Tibor Mičinec 

16:30 Samba show 

16:45 Band of streets 

17:00 Samba show

Atrakcie:

  • Brankárska výzva - Lovec svetla 
  • Sila strely 
  • Head challenge 
  • Futbalisti na chodúľoch 
  • Playstation zóna 
  • Maľovanie na tvár